logo

Нова извратена мода: Да си развееш голия задник на най-красивите места по света (СНИМКИ 18+)

Нова извратена мода: Да си развееш голия задник на най-красивите места по света (СНИМКИ 18+)

Потресаваща нова мода набира скорост сред туристите в социалните мрежи, най-вече в Инстаграм. За нея разлазва авторката на „Индипендънт“ Джулия Бъкли.

„Бях на едно злощастно пътуване през февруари, за да видя Северното сияние. Там за първи път бях изложена на концепцията „нагло разголване“. Тъкмо когато мъглявата, подобна на пара следа на сиянието се раздвижи в небето, един човек от нашата група сложи оборудването си на земята, Ура, помислих си аз – най-накрая и някой друг ще гледа Северното сияние с очите си, вместо с уголемяващи лещи. И тогава той започна да се съблича“, пише журналистката.

 

Обявиха коя ще е най-посещаваната от туристите държава през 2019 година

„В снега той се съблече напълно, направи няколко крачки встрани с гръб към нас, разкрачи си краката, вдигна ръце към небето и извика „Юхуу“, тъкмо когато нашият водач засне момента за поколенията със своя обектив за далечни снимки.

Сигурно е уловил моя възмутен поглед, защото се извини за „оскърбяването на дамите“ и си размени поглед с нашия водач, който пък по-късно ме информира, че „не съм била негов тип“. „Не съм оскърбена“, казах аз, макар че трябваше да добавя: „Просто мисля, че си отблъскващ“.

Защото „отблъскваща“ е думата за новата „тенденция“, която очевидно завладява света на пътешествениците. Започнала от Инстаграм акаунт с над 86 000 последователи, тя подтиква туристите да отидат до едни от най-желаните и красиви дестинации, да си смъкнат гащите и да позират за снимка. Гранд Каньон? Нека го добавим към колекцията. До безкрай“, възмущава се Бъкли.

Акаунтът “Cheeky Exploits” първо е бил добавен към група за пътешественици с молба към членовете ѝ да споделят техните собствени снимки на голите им задници. Десетки хора го направили. Когато един изразил несъгласието си, всички му скочили „да не се прави на Дева Мария“.

Много внимавайте да не правите ТОВА в Дисниленд – ще ви изритат

„Гордея се със задника си“, коментират автори на подобни снимки. „Не ми пука, ако майка ми види снимката“, пише друг.

„Само че не става дума за майка ти, нали. Става дума за всички хора, които живеят на тези места“, гневи се авторката на статията.

 

Коментирай