logo

Нагла туристка опита да измами подло авиокомпания, а после се похвали с ВИДЕО

Нагла туристка опита да измами подло авиокомпания, а после се похвали с ВИДЕО

В Инстаграм Ребека се показва, облечена в леопардов гащеризон, и демонстрира как с негова помощ ще извърши шашмата

Безскрупулна пътешественичка се опита да избегне плащането на таксите за багаж в самолета, използвайки много подъл номер.

Въпреки че скрила по хитър начин дрехите и лаптопа си, тя била хваната в последния момент от екипажа на самолета, в който се опитвала да се качи, съобщава „Сън“.

Туристка открадна идея от Джоуи от „Приятели“ и направи сеир на летище

Пишещата пътешественичка Ребека Андрюс изобретила подлия трик, за да си спести колосалната сума от 60 австралийския долара, което е близо 36 евро.

Тя пътувала с австралийската авиокомпания Jetstar, където не можела да носи повече от 7 кг в ръчния си багаж. Тя искала да стигне от Мелбърн до Сидни.

Във видео, публикувано в Инстаграм (ВИЖТЕ ТУК), Ребека се показва, облечена в леопардов гащеризон, и демонстрира как с негова помощ може да прекара багаж в самолета.

Първо тя слага лаптопа на гърба си и го закрепя там с презрамките на гащеризона. Зарядното и кабела пък увива на топка в дрехи и го закрепя отпред като коремче на бременна.

За да завърши измамния си вид, Ребека облича обикновени дрехи – дънки, пуловер и яке. Широките дрехи би трябвало лесно да прикрият „коремчето“.

Авторката съветва да тренирате техниката вкъщи и да я приложите само при охраната на летището. След като отидете в тоалетната е по-добре да отидете в тоалетната и да се отървете от бременния външен вид.

Ето какво обяснява тя за преживяването си: „Ходех много изправена (трябва да държите раменете си назад, ще разберете защо) към гейта и разбрах, че съм последният човек, който се качва на самолета“.

Въпреки всичко, обаче, в последния момент била хваната от членове на екипажа. Според нея, единствената ѝ грешка била, че е се оказала последната пристигаща и затова цялото внимание било върху нея.

Ребека почти успяла да се измъкне, след като от екипажа претеглили багажа ѝ на вратата и казали, че теглото е в нормата.

Само че тя изпуснала билета си на земята, което провалило цялата схема: „Като се наведох да взема билета, очертанията на лаптопа на гърба ми внезапно станаха много очевидни“.

Какво ли не измислят тарикатите, за да се промъкнат в първа класа в самолета

От екипажа я попитали дали има раница на гърба ѝ, но не дочакали отговор. Въпреки че тя твърдяла, че носи повече дрехи, защото ѝ било студено, на Ребека все пак ѝ се наложило да плати въпросните 60 австралийски долара.

 

Авторката, обаче, твърдо заявява, че това няма да я спре да пробва същия номер и в бъдеще.

„Честно, ако багажът ми отново е над допустимото, ще го направя отново и този път ще се уверя, че не съм последния човек на самолета. Ако пробвате това и ви хванат, това видео 100% не съществува. Не ме съдете, моля“, призовава тя.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай