logo

Кое е най-подходящото време за посещение на тоалетната в самолет

Кое е най-подходящото време за посещение на тоалетната в самолет

Ако не искате да се редите на опашка, станете веднага след изключване на надписа "затегнете коланите"

Много хора избягват да отидат до тоалетната на борда на самолет. И това е обяснимо: никой не иска да се реди на опашка за тоалетната, каквато почти винаги има, а понякога това се отразява неблагоприятно на санитарните условия в тоалетните на самолета, поради човек няма желание да ги посещава отново.


Често обаче първият и вторият проблем могат да бъдат избегнати. Как? 


Бившата стюардеса с осемгодишен стаж Ерика Рот разказа пред  Mel Magazine за идеалното време да посетите тоалетната на борда на самолет.

Няма да повярвате в каква класация България изпревари Турция и Канарските острови

Според Рот е по-добре да се изправите веднага след изключване на надписа „закопчайте предпазните колани“. Тогава пътникът ще може да намери тоалетната във вида, в който почистващите са я оставили, преди да влязат други, понякога нечистоплътни, пътници. 


Ако мразите да стоите на опашки, отидете в тоалетната, когато започнат да сервират напитки. По правило в този момент пътниците не напускат местата си, страхуват се да не останат без чаша кафе или чаша вино, така че не можете да се притеснявате от опашки пред тоалетната.

Хороскоп за пътешествия: В коя страна трябва да пътувате според зодията си

Накрая стюардесата съветва пътниците да се уважават един друг и да не прекарват излишно повече от пет минути в тоалетната.

 

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай