logo

Как да свалим тези красиви и недостъпни виетнамки

Как да свалим тези красиви и недостъпни виетнамки

Когато се опитвате да завържете контакт, ще ви е доста трудно

Без съмнение Виетнам е една от дестинациите с нарастваща популярност сред туристите в последно време. На красотите на тази страна, чието официално име е Социалистическа република Виетнам, се наслаждават и все повече българи.

И докато някои нямат търпение да се потопят в културата на тази екзотична държава, а други искат да се насладят на нетрадиционната за европейците кухня, за мнозина стои въпросът как да общуват с местните жени и какво да направят, за да им излезе късметът с тях. Евентуално.

„В ръцете на Господ“ – златното бижу на Виетнам

Виетнам е изключително гъсто населена страна, в която живеят близо 100 млн. души. Тя е известна със своите традиции, култура, литература, религия, кухня, природа и много привлекателни места за посещение. Образованието и традициите, обаче, са много по-консервативни, в сравнение с други страни. Местните жители гледат на тези традиции изключително сериозно и по отношение на жените са наложени множество правила и порядки, пише hookuptravels.com.

Жените са отглеждани с традиционните ценности още от детството си, когато им се налагат и религиозни възгледи. Над 70% от населението изповядва виетнамската народна религия, около 12% са будисти, 8% християни, а малки групи изповядват местните Као Даи и Хао Хао. Общото между всички групи е, че жените са много повече от мъжете.

Да излизате с виетнамка е много по-различно изживяване от това с европейка. Обикновено по-възрастните хора преценяват жените по тяхното облекло, поведение и начин на общуване. Трябва да помислите много внимателно преди да предприемете някаква стъпка.

На жените във Виетнам не им е дадена достатъчно възможност да изразяват мнението си на публично място, да участват в световни движения и дори да използват свободно интернет. Те даже не могат да ходят спокойно по улиците вечер, което прави запознанството с тях изключително трудно. Основно те са в зависимост от семействата си.

Мъжете полудяват по жени, които имат тези черти!

В сравнение с много държави по света, виетнамките са доста привлекателни. Дори обикновените виетнамки в провинциалните райони се считат за по-красиви от китайките и за едни от най-красивите по света. Те нямат общ характерен външен вид, а комбинират влиянието на страните от Източна Азия и Югоизточна Азия. Начинът, по който изглеждат, се струва уникален на западняците.

Виетнамките имат права коса, предимно черна, тъмни очи, плоски лица, малък нос, широки скули и леко заострени зъби. Повечето са ниски и слаби. Средният им ръст е 156 см.

Момичетата, които живеят в големите градове, изпитват влиянието на западната култура и определено може да се види разликата със селските райони. Там жените са с по-женствена природа, по-отпуснати тела и по-къса коса. Мнозина пътешественици изпадат във възторг, когато отидат във Виетнам и видят момичетата.

Възгледите на доста от тях, обаче, са много резервирани. Заради традициите те са религиозни и срамежливи по природа. На чужденците може да им се стори, че имат грубо държане. Всъщност им липсва самоувереност, както и умения за общуване. Затова те предпочитат да избягват контактите с хора.

В големите градове, където повечето жени са добре образовани, те предпочитат да се запознават с чужденци. Там са осезаемо по-уверени.

Когато се опитвате да завържете контакт, ще ви е доста трудно, тъй като виетнамките не изразяват емоциите си и няма да можете да разберете дали имат желание да прекарат време с вас или не. Това е основната пречка пред чужденците да свалят местни момичета. Другата е да спечелят тяхното доверие. Те трябва да ги изведат на доста срещи преди да получат позволение само да ги докоснат.

Счита се, че срамежливостта е типична женска добродетел. Освен това традициите повеляват, че жените трябва да служат на мъжете си, да ги разбират и да изпълняват това, което им казват. Мъжете доминират в цялата страна. Всичко това прави доста трудна задачата да си намерите момиче, което ще има интерес да говори с вас.

Голяма част от жените в провинцията са необразовани, което означава, че няма как да ги заговорите на английски. Ще ви се наложи да научите поне малко от местния език преди да тръгнете да си опитате късмета. В големите градове шансовете са по-големи.

Заради културата в страната, през нощта е почти невъзможно да се запознаете с виетнамка. Оказва се, че и през деня задачата никак не е лека, тъй като в градовете жените обикновено бързат за работа или за лекции или пък тичат по домакински задължения. Малко по-лесно е в по-малките градове, където хората имат повече свободно време. Там, обаче, не обичат много да си общуват с чужденци. А както казахме, и чуждите езици им куцат.

Преди да тръгнете към някое момиче, трябва да си отговорите на няколко въпроса – богата ли е, иска ли да говори с вас, проявява ли интерес. Това, че сте чужденец, е бонус, стига да можете да се разбирате. Жените предпочитат добре облечени мъже, с добри маниери. След като завържете разговор с прост, но ефектен комплимент, продължете го така, че да разбере дали тя има интерес към вас. После можете да зададете малко по-лични въпроси в зависимост от това с каква готовност ви отговаря тя. Може да питате за хоби, интереси и за телефонния ѝ номер. Ако имате усещането, че нещата се развиват добре, може да ѝ поръчате питие или кафе. Не забравяйте, че заради дълбоката връзка с традициите на много жени може да им е неудобно да пият алкохол. Заложете на сигурно и я поканете на кафе.

Най-добрите места, на които да се запознаете с жени във Виетнам, са Хошимин сити, Ханой и Нха Транг. Там се забелязва тенденция на разчупване на консервативните възгледи по отношение на срещите. Счита се, че моловете са едни от най-подходящите места да заговорите жена. В различните части на страната стари блокове са трансформирани в барове и луксозни кафенета, които също привличат много жени.

Тъй като виетнамската култура не насърчава флиртуването през деня, за чужденците е по-лесно да правят това вечер. Тогава и повечето хора са свободни от работа или учене. В големите градове жените слагат най-хубавите си рокли и излизат да купонясват в някой от известните клубове. Мъжете трябва да наблюдават езика на тялото, за да разберат от какво имат нужда те и как искат да оползотворят свободното си време. Тук също е важно да се облечете добре и да ги заговорите уверено. Направете го учтиво, бъдете почтителни към момичетата и от време на време им правете ненатрапчиви комплименти. Това ги кара да се чувстват добре с вас.

Опитвайте се да приближавате жените на групи. Самотните мъже се считат за загубеняци. Непременно си запазете хотел близо до мястото, за да не ви се наложи да пътувате твърде дълго, ако ви излезе късметът.

Ясно е, че шансовете за това са по-големи в големите градове. Те се увеличават с младите момичета, които възприемат повече от западната култура. От нея е повлияна голяма част от нощния живот в градовете, където отварят все повече клубове, дискотеки и кръчми. Точно тези места трябва да са вашата цел нощем.

Ако решите да прелъстявате по-зряла дама, задачата ви доста ще се усложни. Почти сигурно е, че всяка жена над 40 години е възпитана в строго консерватиен дух и среда, където е много вероятно да ѝ е забренено да говори дори с мъжете от собественото си семейство. Да заговаряте такива жени като чужденец не е добра идея.

Освен това, едно от най-лошите неща, които може да се случи на тези дами, е да бъдат видени на публично място с мъж. Затова, ако искате да си намерите такава жена за интимни забавления, най-добре ползвайте сайтове и приложения за запознанства. Ако имате късмет, можете да завържете контакти и в някои от по-луксозните барове и ресторанти.

Възпитание по китайски. 10 необичайни правила, които правят децата супер успешни

Виетнамките са привлечени от чужденците заради тяхната култура и начина им на живот. Те, обаче, нямат нужната увереност да ви заговорят първи. Ако успеете да сепчелите тяхното доверие, ще ви е сравнително лесно да започнете да излизате с тях. Вие трябва да сте този, който трябва да поеме инициативата, да организира романтични срещи и дълги пътувания.

И последен практичен съвет – приложенията и сайтовете, които ще ви помогнат да завържете познанства с виетнамки: VietnamCupid, Tinder, Blossoms.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай