logo

Блогърка описа какво не трябва да правите в хотелите ол инклузив в Турция

Блогърка описа какво не трябва да правите в хотелите ол инклузив в Турция

Някои туристи понякога все още носят гривни на хотели на други хора или ризи с дълги ръкави, за да се промъкнат покрай пазачите

Туристка, която често пътува до Турция, разказа за табутата в ол инклузив хотелите. Тя публикува списък с правилата за поведение в курорта в своя блог.

И така, пътешественичката припомня, че на гостите на хотела е забранено да водят гости в курорта, без да се регистрират на рецепцията.

Някои туристи понякога все още носят гривни на хотели на други хора или ризи с дълги ръкави, за да се промъкнат покрай пазачите. Знайте: ако ви хванат, ще ви ударят с глоба “, предупреждава блогърката.

Също така тя съветва да не се нарушават правилата на хотела - изнасяне на храна от ресторанта или вдигане на шум в стаите след 23 часа. 

Летуващите могат да бъдат глобени за това, че не носят маска, когато общуват с персонала или за неподходящо облекло - ако са, например, с бански в ресторант.

Освен това халатите и хавлиите от баните са строго забранени за носене извън стаите.

Внимание: Тези турски плажове са силно опасни за здравето ви

Туристката обяснява, че почиващите с ол инклузив могат свободно да използват цялата инфраструктура и някои от услугите на хотела според графика, както и да посещават ресторанта колкото пъти пожелаят през цялото време, зокато са отворени.

Момичето обаче отбеляза, че сега в хотелите заради пандемията храна от бюфета се сервира от сервитьорите и е недопустимо гостите да се облслужват сами.

В заключение блогърката съветва туристите да бъдат учтиви и да проучат правилата на хотела, преди да пристигнат.

Никога не е било толкова евтино! Цените за Великден падат невиждано

По-рано през март рускиня отиде в луксозен хотел в Турция и разказа за основните си разочарования. Момичето се оплака, че по време на престоя си в комплекса е имало състезания за колоездачи, за които никой не е предупредил гостите. Тя беше възмутена и от неуважителното отношение на персонала.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай