logo

Бъдещето на ресторантите след пандемията на коронавирус

Бъдещето на ресторантите след пандемията на коронавирус

Заведение в Амстердам демонстрира футуристични клетки, каквито навярно ще срещаме навсякъде

В много страни мерките за сигурност, причинени от пандемията на коронавирус, все още са в сила.

Можем свободно да кажем, че коронавирусът, заедно с всичко, което донесе със себе си, ни накара да променим начина си на живот.

Стюардеса разкри малките си хотелски тайни и интернет полудя ВИДЕО

Хотелската индустрия ще трябва да промени подхода си по-специално към гостите, тъй като много хора се отказват от договореностите си, точно както много хора не искат да посещават ресторанти от страх от инфекци я.

За да продължи работата си и да предложи сигурност на гостите в допълнение към топ гастрономическото предложение, ресторант от Амстердам излезе с уникална идея.

Остров-мечта пусна страшна оферта – три месеца в рая на супер цени

Вземайки предвид мерките за социална дистанция, Mediamatic ETEN, вегански ресторант със седалище в Амстердам, Нидерландия, кани своите гости да вечерят в отделни оранжерии. Затворените стъклени конструкции са оборудвани с маси за двама или трима души, като се спазва препоръчаното разстояние между хората.

Коментирайки тази нова инициатива, основателят на ресторанта Уелтовен казва: „Това беше една от най-реалистичните идеи в големия списък, който измислихме. На разположение са и по-големи оранжерии, но ще видим дали можем да ги използваме в зависимост от развитието на ситуацията. "Единствените големи групи, които бихме приели сега, биха били семействата, но препоръчваме да се избягва и това."

Как ви харесва тази идея?

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай