logo

8 лица с уникален цвят на кожата от целия свят СНИМКИ

8 лица с уникален цвят на кожата от целия свят СНИМКИ

За щастие хората по света са много различни и това е една от най-интресните причини, поради които искаме да пътуваме повече

Всеки човек има своите уникални и очарователни особености, които го правят единствен по рода си. За щастие хората по света са много различни и това е една от най-интресните причини, поради които искаме да пътуваме повече.

Хората, които ще ви покажем, са привлекли вниманието на света върху себе си заради необичайния цвят на кожата си. Те по никакъв начин не се притесняват от своята уникалност, а напротив – използвали са я да се превърнат в истинска сензация.

Вижте следващата галерия от представители на различни раси, които природата е дарила с очарователен и много отличителен външен вид.

Тежката съдба на красивите нечистокръвни японци

Кони Чиу

Кони Чиу е родена в Хонконг като четвърто дето в китайско семейство, но единствено с албинизъм. Тя и семейството ѝ се преместили в Швеция, където тя е израснала, изучавала е изкуства и журналистика. На 24 години тя започва кариера като модел, а днес е и джаз певица, съобщава brightside.me.

 

Никия Финикс

Американската моделка Никия Финикс се отличава от останалите благодарение на тъмната си кожа, естествеба коса и луничките, покриващи цялото ѝ тяло. Необикновеният ѝ външен вид е забелязан от член на голяма компания, произвеждаща маркови дрехи, когато Никия си пиела кафето в малко кафене. Оттогава тя е ракламно лице на кампаниите на „Кока-Кола“ и „Таргет“.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lilac lips. #tbt

A post shared by Nikia Phoenix (@nikiaphoenix) on

Стивън Томпсън

Американецът Стивън Томпсън никога не е мечатаел за кариера на модел. Но един ден съдбата го тласнала към договор с фотограф, който бил поразен от неговия външен вод. Той му направил няколко снимки, които били отпечатани в списание, и така започнала историята на неговия успех. Сега снимките му са постоянно в модните списания, а той е силно търсен за рекламни кампании на водещи марки.

 

Уини Харлоу

Необичайният външен вид на Уини, която има витилиго, привлече вниманието на Тайра Банкс. Тя видяла нейния Инстаграм профил и я поканила в „Следващия топ модел на Америка“, в чийто 21 сезон младата дама заела пето място. Сега тя е лице на няколко известни модни марки.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bet your bottom dollar ️

A post shared by ♔Jamaican Canadian♔ (@winnieharlow) on

Ейва Кларк

Ейва Кларк е афроамериканка албинос. Със своята руса коса, зелено-сини очи и розови устни, тя завладя света на модата. Снимки на тази нереална жена вече са се появявали по страниците на най-големите модни списания. Според диагнозите на лекарите, тя вече трябвало да е сляпа. Но благодарение на услията на родителите ѝ, Ейва чете, танцува балет и привлича вниманието на именити фотографи.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

AVA CLARKE #art #photography #avaclarke @sterlingpics

A post shared by AVA CLARKE | shala edney (@theavaclarke) on

Худия Диоп

Худия Диоп е 19-годишна сенегалка, коят ое забелязана от агенция и ѝ била предложена работа като модел. Сега тя завладява интернет със своите зашеметяващи снимки, донесли ѝ над 235 000 последователи в Инстаграм.

 

Анастасия Жидкова

Настя Жидкова, наричана най-красивата жена албинос в света, е родена в Русия през 1996 г. този млад и необикновен модел е променил лицеро на модата и на козметичната индустрия в Русия. Тя е и талантлива певица, която споделя творчеството си в YouTube.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

shooting 終わった

A post shared by KIMI (@kiker_chan) on

Енигмата с единствените естествено руси чернокожи хора в света

Лола Чуил

Близо половин милион души следят живота на тази ученичка в Инстаграм (въпреки че тя има едва 39 снимки). Лола живее в Лос Анджелис, учи в гимназия, говори 8 езика. Тя има много необичайна красота: черна като въглища кожа и елегантни устни, нос и очи, които изглеждат като нарисувани. Последователите я сравняват с младата Наоми Кембъл и предричат, че ще има успешна кариера на топ модел.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

. Dress : @Surelymine Choker: @jimmerly

A post shared by hacked by chikri (@typicalblackmum) on

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Fire BG

Fire BG 19.10.2020 8:41

пожарни касети http://www.firebg.org/bg/products/64/65/